Get Adobe Flash player

Μουσικοί

 

aggelis

Ερνέστος Αγγελής

Ο Ερνέστος Αγγελής είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διπλωματούχος πιάνου και ανώτερων θεωρητικών. Από το 2005 διατέλεσε καθηγητής μουσικής και διευθυντής σχολικής Χορωδίας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αχαρνών ενώ κατά το 2009-2010 δίδαξε μουσική σε Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία.

 

Σταύρος Βαϊνάς

Ο Σταύρος Βαϊνάς είναι πτυχιούχος του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής μουσικής, και πτυχιούχος Αρμονίας. Έχει αναλάβει καθήκοντα καθηγητή μουσικής, στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης της σχολής του, σε ιδιωτικό σχολείο, ενώ, επίσης είναι δάσκαλος κιθάρας και μπουζουκιού. Τέλος, δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της μουσικής όπως σύνθεση, ενορχήστρωση και διοργάνωση συναυλιών.

 

Δημήτρης Καμπόλης

Ο Δημήτρης Καμπόλης είναι απόφοιτος του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής. Έχει εργαστεί ως μουσικολόγος στο Ι.Ε.Μ.A. καθώς και ως παιδαγωγός μουσικής σε Παιδικούς Σταθμούς, παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια. Στην ακαδημαϊκή του κατάρτιση συμπεριλαμβάνονται η μουσικολογία και η μουσική παιδαγωγική. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα δικαιώματα» του ΕΚΠΑ.     

 

Αλέξανδρος Κατσανάκης

Ο Κατσανάκης Αλέξανδρος είναι απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις ειδικότητες, Ηχοληψία (πιστοποίηση Υπουργείου Παιδείας), Μουσική Τεχνολογία και Μοντάζ. Κατέχει Bachelor in Audio Engineering από το Preston University του Καναδά. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια ηχογράφησης και μίξης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τεχνικές στέρεο ηχογράφησης και τεχνικές σύνθεσης της σύγχρονης μουσικής. Έχει γνώσεις μουσικής και μουσικών έγχορδων οργάνων. Επίσης ειδικεύεται σε τεχνικές αναλογικών και ψηφιακών μέσων καταγραφής.

 

Βασιλική Κοφτερού

Η Κοφτερού Βασιλική είναι απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος πτυχίων Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών (Αρμονίας, Αντίστιξης). Παρακολούθησε Μουσικοκινητική Αγωγή στη σχολή Μωραΐτη. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός μουσικής αγωγής στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο Ωδείο Ευυμνία ως εκπαιδευτικός Μουσικής Προπαιδείας και μαέστρος της Χορωδίας.

 

Ορέστης Λυμπερόπουλος

Ο Ορέστης Λυμπερόπουλος σπούδασε Θεολογία στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ και ανώτερα θεωρητικά της μουσικής στο «Πανιώνιο» Ωδείο. Σπούδασε σύγχρονη (contemporary) κιθάρα και θεωρητικά υπό την εποπτεία του καθηγητή Κ. Γιάκου και είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Μουσική, Κουλτούρα και Επικοινωνία: Ανθρωπολογικές και επικοινωνιακές προσεγγίσεις της μουσικής», του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών, των τμημάτων Μουσικών Σπουδών-ΕΜΜΕ.

 

Ευθυμία Μανεσιώτη

Η  Μανεσιώτη  Ευθυμία  γεννήθηκε και  μεγάλωσε  στην Πάτρα. Τα   τελευταία   χρόνια  ζει στην  Αθήνα. Είναι   δασκάλα  μουσικής, με  πτυχίο  Πιάνου και  Αρμονίας  από  το   Πατραϊκό  Ωδείο  Πατρών.  Έχει  συμμετάσχει  σε  σεμινάρια  Μουσικοκινητικής  Αγωγής  Orff  σε  Ελλάδα  και   Αυστρία

 

Έφη Χατζηθεοδωρίδου

Η Χατζηθεοδωρίδου Έφη, αποφοίτησε το 2009 από τον Διετή Επαγγελματικό Κύκλο σπουδών πάνω στο μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα Carl Orff. Απέκτησε πτυχίο Ο.Ε.Ε.Κ. (1996) στον τομέα Παιδαγωγικών από το Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ, πτυχίο πιάνου(2001)και πτυχίο Ειδικού αρμονίας (1998) από το Ωδείο Χ.Α.Ν. της Νικαίας.

 

Παναγιώτης Μάρκου

Ο Παναγιώτης Μάρκου αποφοίτησε από το τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ενώ εξειδικεύεται στο κλασσικό κλαρίνο. Κατά καιρούς συμμετείχε σε διάφορα μουσικά σχήματα, παίζοντας ηλεκτρικό μπάσο.

 

Βασιλάκου

Αλίκη Βασιλάκου

Η Βασιλάκου Αλίκη γεννήθηκε στην αθήνα είναι καθηγήτρια μουσικής με αρκετά χρόνια στήν δημόσια εκπαίδευση Α/θμια & Β/θμια.Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και πιάνο στο εθνικό ωδείο αθηνών(κεντρικό).Εχει γνώσεις πνευστού οργάνου(σαξόφωνο altό), μέλος για 7 χρόνια της χορωδίας του εθνικού ωδειού.Δίπλωμα στο μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα kodaly.Παρακολουθήσεις πολλών επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων απο τον χώρο της μουσικής.Σεμινάρια μουσικοθεραπείας με την Ε.Παπανικολάου,καθώς και συνεργάτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

 

Τσουκαλά

Μαρία Τσουκαλά

H Tσουκαλά Μαρία είναι Αριστούχος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών με πτυχίο πιάνου. Έχει παρακολουθήσει ανώτερα θεωρητικά, ετήσιο πρόγραμμα μάθησης σύνθεσης μουσικών οργάνων μέσω Η/Υ και πρόγραμμα μουσικής αγωγής «παιχνίδια με ήχους, ρυθμούς, & μελωδίες». Έχει εργασιακή εμπειρία σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά και σε δημόσιο ως εξωτερικός συνεργάτης σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Επίσης έχει εργαστεί σε ίδρυμα κακοποιημένων και εγκατελελειμένων παιδιών ως μουσικός.

 

Ελεάννα Γαρδικιώτου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Ελληνικό Ωδείο κλασσική κιθάρα  και τελείωσε Πτυχίο Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών Φυγής (Φούγκας) με το βαθμό Άριστα. Παρακολούθησε σεμινάριο πιάνου με τον Michelle Batista. Επίσης έλαβε μέρος στο 2ο φεστιβάλ κιθάρας Βόλου 2000. Έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου ως σολίστ και ως μέλος σχήματος μουσικής δωματίου.

Logo